Kép

Gastro Gate - rendezvény étterem Budapesten

Kapcsolattartó

Modern, színes, fiatalos, légkondicionált és hangszórókkal felszerelt étteremben, kellemes helyszínt biztosítunk vállalati – és magánrendezvények teljes körű lebonyolításához.

  • Étterem: 250 ülőhely
  • Kávézó: 30 ülőhely
  • V.I.P. terem 20 ülőhely

Kiváló helyszín Budapesten esküvői terem bérlésre, vállalati rendezvények lebonyolítására.

Cégünk 4 éve üzemeltet vendéglátóegységeket (4 éttermet és 4 kávézót), irodaházakban. Kedvező áraink és a modern környezet miatt, többször fölkértek bennünket zártkörű rendezvények szervezésére. Innen jött az ötlet, hogy komolyabban foglalkozzunk ezzel a területtel. Mivel éttermeink hétköznap 16 órától és hétvégén zárva vannak, így adott a lehetőség bármilyen esemény megszervezésére. Az éttermek befogadó képessége nagy: helyszínenként 200-300 főnek tudunk ülőhelyet biztosítani.

A sikeres rendezvény egyik legfontosabb pillére a finom étel. Konyháink korszerűek, és a teljes étkeztetés lebonyolítására alkalmasak. Áraink nagyon kedvezők, amellett, hogy friss és válogatott alapanyagokkal dolgozunk. Séfünk a hazai és külföldi igényeket, trendeket szem előtt tartva állítja össze menüsorainkat. Étel- és italkínálatunkban nem ismerünk lehetetlent, nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelésre.

Fontosnak tartjuk – különösen az állófogadásokon –, hogy könnyen fogyasztható ételeket kínáljunk. Az ételek mellett az italok, különösen a borok megfelelő kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Munkatársaink megbízhatók, és kellő szakértelemmel rendelkeznek a vendéglátás területén.

Éttermeinket az adott rendezvénynek megfelelő stílusba öltöztetjük, ezt előzetesen egyeztetjük a megrendelővel.

Rendezvényszervezőink rendelkezésre állnak bármilyen program teljes körű lebonyolítására. Legyen szó családi, baráti vagy üzleti rendezvényről.

Keresse kollégáinkat egyedi, személyre szabott ajánlatért.