Oktatások külső helyszínen

Címlap » Termek bérlése » Oktatások külső helyszínen

Sokszor lehet szükség különböző oktatásokhoz, továbbképzésekhez, előadásokhoz teremre, ami nem mindig áll rendelkezésre. Természetesen ebből a célból is bérelhetünk kisebb-nagyobb helységeket a csoport létszámától, illetve a tevékenység jellegétől: elméleti oktatás esetén gyakran kisebb hely is elég, mint gyakorlati feladatok megoldásához. Sok cég szervezi külső helyszínre a tréningeket, továbbképzéseket, mert a munkahelyen rendelkezésre álló termek nem mindig felelnek meg a célnak, ráadásul jót is tehet a környezetváltozás.

oktatási terem

oktatásOktatási intézmények is bérelhetnek előadótermet, például amikor egy felújítás miatt nem férnek hozzá saját termeikhez, vagy a hallgatók, diákok létszáma ezt indokolttá teszi. Ebben az esetben fontos, hogy ugyanazokat a feltételeket lehessen biztosítani, mint az eredeti épületben: informatikai képzés esetén például alapfeltétel, hogy adottak legyenek a körülmények egyszerre több számítógép működtetéséhez, egy elsősegélynyújtó képzéshez pedig sok hely kell a különböző szituációs feladatok gyakorlásához.

Jó, ha nem a munkahelyi környezetben zajlik a csapatépítés!

A cégek gyakran viszik dolgozóikat csapatépítő tréningre, ami általában külső helyszínen zajlik. Ennek számos előnye van: összekovácsolja a kollégákat, ami sokat segíthet a munkamorálon is. Mindenki szeret kellemes, barátságos környezetben dolgozni, így a munka is jobban megy. A munkáltatónak is megéri, mert ha az emberek szeretnek bejárni a munkahelyükre és jól érzik magukat, jóval hatékonyabban tudják végezni a munkájukat, amiből a cég igen sokat profitálhat.

csapatépítés

Az ilyen csapatépítéseket is érdemes külső helyszínre szervezni, hogy az alkalmazottak kiszakadhassanak megszokott, mindennapos környezetükből. A hangulat így oldottabb lehet, kevésbé érzik a munkavállalók „kötelezőnek” a jelenlétet, szívesebben vesznek részt a programokon. Nem ritka, hogy ezek a rendezvények többnaposak, ezekben az esetekben előfordul, hogy egy egész panziót, vagy kisebb szállodát bérelnek ki, így senki sem zavarhatja meg az alkalmazottakat.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.