Teremfoglalás sportoláshoz

Megfelelő méretű tornaterem bérlése

A sportegyesületeknek, baráti társaságoknak is gondot jelent megfelelő helyet találni sporttevékenységük részére.

fitnessteremSportcentrumok, fitnesztermek is gyakran bérelt helységben működnek. Ebben az esetben is fontos, hogy a terem elég nagy legyen, hogy minden futópad és más gépek, eszközök beférjenek, emellett bírnia is kell ezek üzemeltetését.Ilyen esetekben több teremre is szükség lehet a különböző mozgásformák miatt: a csoportos aerobic, jóga, zumba és egyéb órákhoz is külön hely kell, ahogy a konditeremnek is, emellett öltözőket, zuhanyzókat is biztosítani kell a higiénia érdekében.
A sportegyesületeknek gondot jelent megfelelő tornatermet vagy sportpályát találnia.

Teremfoglalás iskolában

Tavasszal, nyáron a sportolás nem gond a szabadban, de esőben, hóban mindenképpen zárt helyszín kell a sporttevékenységhez. Ilyenkor az egyesület vezetőjének termet, tornatermet – helyszínt kell biztosítanaia a sportegyesület részére. Legegyszerűbb módja a termet bérelni. Ha megvan a megfelelő heszín, nincs más hátra le kell foglalni a termet.

tornaterem sportoláshoz

Az iskolák szűkös anyagi forrásokkal rendelkeznek, ezért sok esetben a tornatermeiket kiadják bérbe egyesületeknek vagy magánszemélyeknek is.
A tornatermeket a tanítási idő után lehet lefoglalni, de az iskolák egészen késő estig lehetőséget biztosítanak a teremfoglalásra.