Garázsbérlés

Nem szeretne az utcán parkolni? Félti az autóját? Béreljen garázst!

Garázsok külön bérlésére is van lehetőség, ezt persze különösen érdemes a lakóhelyhez közel bérelni.

zárt garázsElőfordulhat azonban, hogy nem a mindennapok során használt autóhoz kell a  garázs, sokan fizetnek például azért, hogy a téli hónapokban egy hajót  tárolhassanak fedett helyen, ebben az esetben nem feltétlenül fontos, hogy  közel legyen. Garázsbérléssel két legyet üthetünk egy csapásra, ugyanis ha elég  nagy a helyiség, autónk, hajónk, kerékpárjaink mellett más holmijainkat is  tárolhatjuk ott, ami otthon már nem fér el.

Gépkocsi beálló bérlés

Garázs bérlés során találkozhatunk teremgarázs ajánlatokkal is. Ilyen esetben egy nagy helységben több kisebb beálló hely áll rendelkezésre, hasonlóan a parkolókhoz.
Hagyományos garázs esetén egy kis helységet bérelhetünk, amely zárható, így az autó mellett robogót vagy kerkpárt, szerszámokat is tárolhatunk benne.

teremgarázs

A garázsok bérlése, raktárak bérlése ráadásul nem is szokott olyan sokba kerülni, és ha rászánjuk a pénzt, nem kevés  bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat azáltal, hogy van hol tartani  feleslegessé vált tárgyainkat. Nem is beszélve arról, hogy vagyontárgyainkat biztonságos helyen tudhatjuk.