Terembérlés esküvőre

Talán az egyik leggyakoribb esemény, amihez magánszemélyek bérelnek termet, az esküvő. Mindenki azt szeretné, ha ez a nap tökéletes lenne az életében, ebben pedig hatalmas szerepe van a tökéletes helyszínnek, így ezen nem érdemes spórolni.

A polgári szertartás ugyan tartható a helyi polgármesteri hivatalokban, ez azonban nem mindig kellően ünnepélyes, ráadásul, ha a násznép nagy, nem is mindig fér be mindenki, ami igen kellemetlen lehet.

esküvői terem

Megoldást jelenthet a problémára, ha külső helyszínen bérelünk termet, aminek a befogadóképessége is megfelelő számunkra, emellett a hangulata is kellően ünnepélyes, színvonalas. A termek már jó előre le vannak foglalva, ezért időben el kell kezdeni a keresgélést, hogy megfelelő termet találjunk az eskövőhöz. Időben foglaljon termet!

A vacsorát többnyire étteremben tartják, azonban ezzel is számos probléma adódhat.
Előfordulhat, hogy a kiszemelt étteremben nem férünk el kényelmesen, mert nincs különterem vagy szabad helység.
Ilyenkor nem érdemes ragaszkodni hozzá, mert nagyon kellemetlen lehet, ha nincs elég hely táncolni, a vendégek egymáson másznak át. Ha az étterem konyhájához ragaszkodunk, megtehetjük, hogy egy külső helyszínen fogalunk termet, és az eredetileg választott étterem személyzetét kérjük fel az ételek biztosítására, a vacsora lebonyolítására, így mindent megkaphatunk, amire vágytunk, és a hellyel sem lehet probléma.

Gyakran anyagilag is jobban járunk, ha ezt a lehetőséget vesszük igénybe, ugyanis sok étterem számol zárási idő után felárat a plusz nyitva tartásért, ezen kívül van, hogy azért is külön fizetni kell, hogy a választott teremben csak a meghívottak tartózkodhassanak.

eskovoreHa külön termet bérelünk egy esküvőre, megkímélhetjük magunkat a dekorációval járó munkától is: sok cég szolgáltatásai között szerepel, hogy némi felárért biztosítják a díszítést is, ami igény szerint kérhető: általában része a csomagnak a székszoknya, a terítés, de kérésre a virágokat is biztosítják, sőt, azt is megmondhatjuk, hogy miből milyen színt szeretnénk.

Ez sok esetben nagyon megéri, a kért felár ugyanis többnyire jóval kevesebb, mint amennyibe minden egyes díszítőelem megvásárlása kerülne, és időt és energiát is megtakaríthatunk vele.